Geilolia, nye leiligheter og hytte i 2017

birgit@geilolia.no Hytter, Leiligheter

Vi i Geilolia går inn i et spennende nytt år! Vi gleder oss stort til å ferdigstille både ny hytte i Geilolia Hyttetun og nye leilligheter på vår eiendom i Geilo sentrum, Geilolia Ferieleiligheter.

Geilolia Hyttetun

Den nye hytta leveres fra det lokale tømrerfirmaet Øen Hyttebygg AS og er klar for de første gjestene i februar. Den blir over to etasjer med 5 soverom for tilsammen 12 personer. Hytta har akkurat det du ønsker deg for et strålende opphold på fjellet, som gode sitte -og spiseplasser, peisovn, badstue, masse lys inn, utsikt, fine uteplasser. Beliggenheten er ski – in med kun noen stavtak fra Geilo Skisenter. Den ligger fint til på vårt hyttefelt  i Vestlia med fin utsikt mot vest og Hallingskarvet. Her kan du sitte på terrassen å se morgensola treffe den kjente profilen på Hallingskarvet. Når denne hytta er ferdig tilbyr vi totalt 32 hytter til utleie med ski – in beliggenhet i Vestlia. Nærmeste nabo er Geilo Holiday med skisenter, sommerpark med bla. sykling, Trollklubben barnhage og serveringstilbud. Vi er stolte at det komplette og helårige tilbudet vi kan tilby våre gjester i Vestlia!

I februar er det nye hytta i Geilolia Hyttetun ferdig

Geilolia Ferieleiligheter

Vi er i gang med trinn 1 av utbyggingen av eiendommen Geilolia Ferieleiligheter som ligger sentralt til ved Geilo sentrum, entreprenør er Berland Bygg AS.  Første trinn består av 9 leiligheter fordelt på 3 etasjer. Leilighetene vil ha 3 til 4 soverom, balkong og flott utsikt mot sør og vest med kveldssol. Leilighetene vil ferdigstilles iløpet av våren / tidlig sommer. Til leilighetene er kun noen få minutter å gå fra jernbanestasjonen på Geilo og det er sentralt til alle tilbud i sentrumsområde. Skiløype prepareres i umiddelbar nærhet, skibuss tar noen minutter til alpinbakkene.

Første byggetrinn Geilolia Ferieleiligheter

Våre hytter og leiligheter leies ut igjennom Geilo Holiday.

Vi ønsker en riktig god jul, gjerne med masse skiglede, og et godt nytt år!

Geilojordet

Skibakkene venter på Geilo