Om Geilolia

Geilolia selskapene har drevet turisme og utvikling av eiendom og aktivitetstilbud på Geilo siden 1980 tallet. Da gikk Geilolia sine eiere, familien Lorentzen inn som eiere i den gang Vestlia Skisenter. Utviklingen av et moderne skisenter på Geilo startet. Som det første skisenteret i Norge ble det investert i snøanlegg på 1980 tallet. Det har siden vært en kontinuerlig utviking av løyper, servicetilbud som bespisning og barnehage, sommerpark og terrengpark. Våren 2017 ble skisenteret solgt til nye eiere.


På midten av 1990 tallet startet byggingen av Geilolia Hyttetun, som er blant Geilos mest attraktive overnattingstilbud. Geilolia Hyttetun er 32 hytter i god norsk kvalitet i ski in beliggenhet til skisenter. På 2000 tallet ble Geilolia Ferieleiligheter en del av selskapets satsing på Geilo. Leilighetsanlegget med tilhørende tomt for videre utvikling av 100 nye leiligheter, har en sentral beliggenhet ved Geilo sentrum.


Geilolia selskapene har i dag over 300 senger for utleie igjennom Geilo Holiday til turister året rundt. Parallelt med drift utvikles og bygges det leiligheter på eiendommen i sentrum og hytter med ski – in beliggenhet i Geilolia Hyttetun.