+47 97 97 14 14 post@geilolia.no

Geilo ble kåret til «Norway’s Best Ski Resort» under World Ski Awards 2020 i Kitzbühel, Østerrike.
Reisebyråer og turoperatører fra hele Europa stemte frem Geilo til denne prestisjefylte tittelen. Det er andre året på rad Geilo vinner denne prisen.

– Tusen takk til alle som har stemt på oss.
Det er en stor ære for oss alle at Geilo nok engang blir kåret til «Norway’s Best Ski Resort», sier Roger Espeli, Adm. direktør i Geilogruppen og styreleder i Visit Geilo. Fredag 20. november mottok Geilo den gledelige nyheten om at fjellandsbyen nok engang har gått til topps i den prestisjefylte kåringen av Norges beste skidestinasjon. Espeli drar frem det gode felleskapet på Geilo som en viktig faktor for prisen.

– De siste årene har det virkelig løsnet for samarbeid og innsats fra våre mange bedrifter på Geilo. Nå jobber vi sammen som en komplett ski- og feriedestinasjon som har alt en gjest kan ønske seg. Og det gjør vi med kvalitet i alle ledd, fordi folk yter maksimal innsats. Geilo har kommet sterkt tilbake som en av de beste destinasjonene de seneste årene. Vi mener vi har en unik kombinasjon av et komplett tilbud av aktiviteter i høyfjellet i tilknytning til  nasjonalparkene Hallingskarvet og Hardangervidda og ikke minst mennesker som lever for den minneverdige gjesteopplevelsen. Tilbudet er tilnærmet komplett, med gode alpinbakker og uendelige langrennsløyper, kanefart, trugeturer, isfiske, badeland, bowling og uendelig mye mer.

Det unike finner du likevel midt i fjellbygda: Få – om noen andre – destinasjoner har et levende sentrum slik som Geilo har. Et godt, variert tilbud av butikker og spisesteder – og en togstasjon midt i sentrum, gir en god totalopplevelse. Alpinbakkene på begge sider av dalføret setter stemningen.

Perfekt for en ferie med familien
I begrunnelsen står det at prisen tildeles Geilo for sitt varme vertskap, gode utvalg av overnattingssteder, fokus på servering av mat med lokale matvarer og høy kvalitet. Et godt skibuss-tilbud som knytter sammen dalsidene og et svært godt alpinprodukt er også nevnt.

Daglig leder i SkiGeilo Kevin Eikrehagen er stolt av at Geilo får denne prisen.

– Det er veldig moro å få være en del av dette. De siste årene er det gjort betydelige investeringer, både hos oss i skisenteret, men også blant mange andre på Geilo. Dette skaper ringvirkninger som løfter alle. Geilo er
perfekt for familier med 4 barneområder, brede og oversiktlige bakker og kule terrengparker. Sammen med totalen av opplevelser på Geilo blir vi en uslåelig kombinasjon, sier Eikrehagen engasjert.

– Man skal føle mestring, være med venner og kjente, spise god mat og skape minner sammen. Geilo er helt perfekt for dette. Her får du ferietid på øverste nivå.

Glad og ydmyk
Jeg vet meget godt at det også er mange andre flotte destinasjoner i Norge, så det å bli kåret til den aller beste gjør meg både glad og ydmyk. Oppgaven som ligger foran oss, er klar og tydelig: Vi må fortsette å hente ut potensialet på Geilo og utvikle oss videre. Da bør vi ligge godt an til å bli nominert til «Norway’s Best Ski Resort» også neste år og årene etter. Geilo har et fantastisk bredt team med bedrifter, lokalprodusenter og ikke minst mennesker å spille på, avslutter Espeli