(+47)97971414 [email protected]

Opplev fjellet på sitt vakreste!

Om høsten er fjellet på sitt flotteste og innbyr til både vandreturer og sykling.
I høstferien kan du også prøve deg på downhillsykling, rideturer, zip-line, høydepark, rafting og mange andre spennende aktiviteter.

Opplev det beste av høsten på fjellet, med fjellturer i flotte høstfarger, spennende aktiviteter, vinfestival, matfestival og marked i sentrum.

Våre beste turtips for Geilo finner du lengre ned på siden

Dette skjer på Geilo denne høsten:

Stetten vinfestival

27. – 29. september

Stetten er en langhelg for livsnytere og byr på flere vinsmakinger og kurs for både nybegynnere og viderekommende, vinvandring med lynraske smakinger hos serveringsstedene i Geilo sentrum, winemaker’s middager, samt en flott vinmesse midt i Geilo sentrum, hvor du kan smake deg frem til din favorittvin

Norsk Matglede

4. – 6. oktober

Med fokus på småskalaproduksjon, økologiske råvarer og kortreist mat, har Norsk Matglede befestet sin posisjon som formidler av norske og lokale mattradisjoner.

Velkommen til årets store matfest på høyfjellet, med utvalgte smaksmenyer på restuarantene og matmesse i Geilo sentrum.

Våre beste turtips

Prestholtstien – Sherpatrappen opp på Hallingskarvet

Prestholtstien – Sherpatrappen opp på Hallingskarvet

Prestholtstien er en trappesti laget for å gjøre det enkelt å komme seg til topp på Hallingskarvet og for å beskytte den sårbare naturen i nasjonalparken. Til tross for stor høydeforskjell gjør dette turen lett å gå og på toppen belønnes du med utsikt over hele Sør-Norge.

les mer
Ustedalsfjorden Rundt

Ustedalsfjorden Rundt

Ustedalsfjorden rundt ligger idyllisk til mellom dalsidene på Geilo. Den 10 kilometer lange turstien Ustedalsfjorden Rundt snor seg rundt fjorden, hvor det er tilrettelagt med rasteplasser og informasjon om området du befinner deg i. Underlaget er vei av grus og jord.

les mer

Høsttilbud

Bo 5 netter og få en natt gratis

Bor du 5 netter eller mer spanderer vi en natt på dere i alle våre hytter. Da rekker du å oppleve en del av Geilos spennende høstaktiviteter.

La deg friste til et avbrekk fra hverdagen i høst

Geilolias nyhetsbrev Meld deg på nyhetsbrevet for å få gode tips til Geilo-ferien, siste nytt fra Geilolia og de beste tilbudene rett i innboksen.

Takk for din påmelding!