(+47)97971414 [email protected]

Opplev fjellet på sitt vakreste!

Om høsten er fjellet på sitt flotteste og innbyr til både vandreturer og sykling.
I høstferien kan du også prøve deg på downhillsykling, rideturer, zip-line, høydepark, rafting og mange andre spennende aktiviteter.

Opplev det beste av høsten på fjellet, med fjellturer i flotte høstfarger, spennende aktiviteter, vinfestival, matfestival og marked i sentrum.

Våre beste turtips for Geilo finner du lengre ned på siden

Dette skjer på Geilo denne høsten:

Stetten vinfestival

27. – 29. september

Stetten er en langhelg for livsnytere og byr på flere vinsmakinger og kurs for både nybegynnere og viderekommende, vinvandring med lynraske smakinger hos serveringsstedene i Geilo sentrum, winemaker’s middager, samt en flott vinmesse midt i Geilo sentrum, hvor du kan smake deg frem til din favorittvin

Norsk Matglede

4. – 6. oktober

Med fokus på småskalaproduksjon, økologiske råvarer og kortreist mat, har Norsk Matglede befestet sin posisjon som formidler av norske og lokale mattradisjoner.

Velkommen til årets store matfest på høyfjellet, med utvalgte smaksmenyer på restuarantene og matmesse i Geilo sentrum.

Våre beste turtips

Rideturer

Rideturer

Fra hesteryggen opplever du fjellene på en ny måte. Mens hesten finner foten på fjellstien, kan du nyte utsikten og opplevelsen.

Les mer
Geilo Høydepark

Geilo Høydepark

Rett bak Geilolia Hyttetun finner du Geilo Høydepark. Her kan du klatre i trær, slenge deg som Tarzan i tau, kaste deg ut i klatrenett og balansere høyt over bakken.

Les mer
Vårski på Geilo

Vårski på Geilo

Selv om årets påske måtte tilbringes hjemme er det ikke for sent å oppleve fjellet på langrennski. I mai 2020 kjøres det løyper på Geilo minst til 17. mai, men det er mulig å gå på ski i høyfjellet til langt uti juni.

Les mer

Høsttilbud

Bo 5 netter og få en natt gratis

Bor du 5 netter eller mer spanderer vi en natt på dere i alle våre hytter. Da rekker du å oppleve en del av Geilos spennende høstaktiviteter.

La deg friste til et avbrekk fra hverdagen i høst