(+47)97971414 [email protected]

Informasjon om koronavirus

Geilolia er midlertidig stengt

13.03.2020
På grunn av koronavirus-situasjonen i Norge har Hol kommune vedtatt å stenge alle overnattingstjenester, alpinanlegg og serveringssteder fra 13. mars til 27. mars. Derfor er Geilolia for øyeblikket stengt for gjester. 

Alle berørte gjester har blitt kontaktet og vi følger situasjonen nøye fremover. Så snart vi vet mer legger vi ut oppdateringer. 

Har du spørsmål er vi tilgjengelige på epost og telefon (kl 10:00 – 14:00 på hverdager). 

Vi håper situasjonen snart kommer under kontroll slik at vi igjen kan ønske gamle og nye gjester velkommen til ferie på Geilo og igjen få lys i vinduene på hyttetunet og i leilighetene.

01.03.2020

Geilolia AS forholder seg til UDs reiseråd og råd fra norske helsemyndigheter, vi oppfordrer også våre gjester om å holde seg oppdatert og følge deres anbefalinger.

Så lenge det ikke frarådes reiser til et spesifikt område så vil alle bookinger gjennomføres som planlagt og våre vanlige vilkår for avbestilling og endringer gjelder.
Dersom det skulle skje endringer som påvirker våre gjester, vil vi informere de det gjelder direkte.

Nyttig informasjon:
UDs reiseinformasjon 
Folkehelseinstituttet

Geilolias nyhetsbrev Meld deg på nyhetsbrevet for å få gode tips til Geilo-ferien, siste nytt fra Geilolia og de beste tilbudene rett i innboksen.

Takk for din påmelding!

Geilolia newsletter

Sign up for Geilolia's newsletter to get great tips for your Geilo vacation, the latest Geilolia news and the best deals right in your inbox.

Thank you for subscribing!