(+47)97971414 [email protected]

Juving

Juving vil si at man klatrer, rappellerer, hopper, sklir og svømmer – på alle måter tar seg ned et juv. I Ølmosjuvet i Uvdal byr Dagali Fjellpark på juvandring i særklasse.

Hva med nesten vertikale sklier som ender i store jettegryter eller rappeller ned flere 20-40 meters vertikale fossefall? Vær klar til å utfordre deg selv fysisk og psykisk på en av verdens råeste juvvandringer. Her får du garantert utfordret noen grenser!

Opplev naturen i områder som eller er utilgjengelig, og nyt følelsen av nye erfaringer, trygt guidet av profesjonelle instruktører. Ingen tidligere erfaring er nødvendig, full opplæring og instruksjon blir gitt. Sikkerhet er til enhver tid høyeste prioritet hos guidene, som alltid er først og sist over rappellkanten. 

Ta med:

  • Badetøy
  • Ull eller fleecetøy på kaldere dager
  • Gjerne ullsokker
  • Håndkle
  • Tørt skift

Bestill ditt eventyr:

La deg inspirere med videoer

Bestill ditt opphold på Geilo i dag

Gi ikke glipp av alt Geilo har å by på! Bestill ditt opphold på Geilolia nå.

Alle turtips fra Geilo

Skiturer, sykkelturer, fjellturer, småturer, utflukter og opplevelser du bør få med deg.

Vårski på Geilo

Vårski på Geilo

Selv om årets påske måtte tilbringes hjemme er det ikke for sent å oppleve fjellet på langrennski. I mai 2020 kjøres det løyper på Geilo minst til 17. mai, men det er mulig å gå på ski i høyfjellet til langt uti juni.

Flåmsbana og Flåm

Flåmsbana og Flåm

Den 20 kilometer lange togreisen tar deg fra høyfjellet ned til fjorden. Vilt og vakkert fjellandskap med snødekte topper, frodig natur, imponerende fossefall og fjellgårder som klamrer seg fast i fjellsidene er noen av ingrediensene.