(+47)97971414 post@geilolia.no

Kjøpe leilighet på Geilo?

Nyoppførte leiligheter med meget sentral beliggenhet, gangavstand til jernbane

Geilolia Ferieleiligheter har sentral og solrik beliggenhet ved Geilo sentrum, tett på sti og løypenett og med gangavstand til det meste Geilo har å by på. Leilighetene inneholder stue med åpen kjøkkenløsning, 3-4 soverom, balkong, 2 bad, wc og bod.

Tilbudet i Geilo sentrum er innen få minutters gang enten du ønsker et morgenbesøk hos bakeren, et restaurantbesøk om kvelden eller en shoppingdag. Det er kun 5 minutters gang til jernbanestasjonen som har togforbindelse både til Bergen og Oslo 4 – 5 ganger per døgn.

Med skibakker på begge sider av dalen og langrennsløyper like utenfor døra er utgangspunktet godt for alle som er glad i skisport. Vintersesongen starter i november og varer ut april. Skibussen tar deg enkelt til skibakken hele sesongen.

Sommeren på Geilo byr på flotte vandreturer i fjellet, oget godt utbygd nettverk av sykkelstier og -veier. Her finner du også et mangfold av opplevelser for både små og store.

 

Geilolia Ferieleiligheters eiendom er ferdig regulert for utbygging av nye leiligheter, se plankart her. Første byggetrinn er et bygg med 9 leiligheter, som ble ferdigstilt i august 2017. Disse ligger nå ute for salg.

 

Megler på prosjektet er Christian Haatuft hos Eiendomsmegler 1.
Ta kontakt med Christian på telefon 99721192 om du ønsker visning eller mer informasjon.

Se prospekt og les mer om leilighetene i annonsen på Finn.no

Pin It on Pinterest

Share This