(+47)97971414 [email protected]

Nytt fra Geilolia Hyttetun før vinteren

Geilolia Hyttetun står på egne bein igen

Etter at driften av Geilolia Hyttetun har vært ivaretatt hos Geilo Skisenter/Geilo Holiday de siste årene, er vi nå tilbake med egen organisasjon i Geilolia. 1. november er Anne-Kristin, Monica, Eli, Gergana, Grudka, Knut og Per på plass for å markedsføre, selge inn og drifte våre ski-inn hytter i Vestlia. Hyttetunets 32 hytter med 290 senger har over 20 års tradisjon i å ta imot Geilo-gjester fra hele verden, året rundt.

Nye hytter på Hyttetunet

Vinteren 2017 sto vår nye og fine storhytte klar. Denne hytta passer for mange anledninger, enten det er møter mellom kollegaer eller venner og familien på tur. Et naturlig valg for bedriften, vennegjengen eller foreningen som vil ha ekstra god plass og høy standard i en ny og moderne hytte. Hytta har plass til 13 personer fordelt på 5 soverom, to stuer og 2 bad.

Vinteren 2018 runder Hyttetunet 300 senger da enda to nye hytter står klare. Øen Hyttebygg fra Geilo bygger hyttene, den første til å booke vil kunne bo der allerede i januar.

Temahytter med LEGO og Donald Duck

Visste du forresten at Geilo har både LEGO-hytte og Donald-hytte? I Hyttetunet finnes disse, som er selve drømmehytta for LEGO-entusiaster i alle aldre og for de som vil boltre seg i gode historier fra Andeby.

Ny nettside med booking

Ta en titt på vår nye nettside www.geilolia.no her finner du informasjon om hyttene, du booker oppholdet ditt eller sender oss noen ord hvis du vil ha et tilbud på ditt Geiloopphold.

Anne-Kristin og Monica vil være på plass både online og i resepsjonen på hyttetunet for spørsmål og booking.

 

 

Vi gleder oss til å høre fra deg og ønsker hjertelig velkommen til oss her på Geilo!