Overnatting på Geilolia

 

Bo sentralt på Geilo enten om det er rett ved skianlegget eller i sentrum er det kort vei til de ulike opplevelsene og aktivitetene det er å finne på Geilo.

 

Våre overnattingsteder

Overnatting på Geilo!

Hos Geilolia kan du velge mellom hytter eller leiligheter. og om man ønsker å bo i sentrum eller nærme skisenteret. I den koselig skogen i Vestlia finner man Geilolia Hyttetun – her finner man hytter til små og store familier og samlinger. Eller om man ønsker seg en weekend tur til Geilo kan Geilolia Ferieleiligheter være praktiske leiligheter sentralt i sentrum av Geilo.

Våre hytter og leiligheter er selvhushold, vi i Geilolia ønsker å tilrettelegger for et godt opphold og har ordnet en Geilolia Guide til alle de ulike overnattingstedene slik at man skal få et best mulig opphold.

Geilolia Hyttetun

Solstadvegen 2, Geilo

Bo rett ved skisenteret på Geilo. Hyttene er plassert i skogen ved Vestlia skisenter og en kort spasertur til langrennsløypene. På Geilolia Hyttetun finner man 6, 10 og 12-sengs hytter og en liten leilighet. Perfekt for familier og store samlinger. 

Leiligheter i sentrum

Lienvegen 3, Geilo

Leilighetene i sentrum ligger sentraltplassert på Geilo. Nært matbutikker, restauranter og shopping. Om vinteren finner man langrennsløypene rett nedenfor og skibussen til skisentrene stopper rett utenfor sånn at det er enkelt å komme seg til og fra bakken.

Aktiviteter hele året

På Geilo finner man aktiviteter og opplevelser for hele familien. Gjennom hele året kan man oppleve Geilo enten om det på toppen av Prestholtstrappene, rafting i Nummedalslågen eller isbading i Ustedalsfjorden.

Geilo er et eldorado for vinteraktiviteter med- og uten ski på beina, enten du vil oppleve langrennsløypene, alpinbakkene i Vestlia eller hundekjøring på Ustedalsfjorden.

Book opphold i dag

Book herKontakt oss