Raftingweekend i juni

Ta med familie og venner på raftingweekend i juni. Numedalslågen, kanskje Nord-Europas beste raftingelv er på sitt aller beste denne måneden. Frådende fossestryk, maks vannstand og irrgrønne trær som omkranser elva gjør det til en opplevelse du ikke vil glemme.

Påsketilbud: Bestill før 9. april og du får spesialtilbud med 20 % rabatt på både rafting og på hytteutleie på Geilolia Hyttetun. Etter 9. april får du 15 % rabatt på både rafting og hytteutleie.

Action, moro og vann overalt

I juni er Numedalslågen i Dagali sterk og rask, med mange morsomme stryk i løpet av hele veien. Vannføringen i elva kan være 150 – 300 kubikkmeter per sekund, det er 3-meters bølger – dette er virkelig rafting for de aller mest krevende eventyrere, samtidig som det kan arrangeres rolige familie- eller klassiske turer.

Det er mulig å surfe med båten på bølgene – dette er en helt uventet opplevelse. Elva renner utrolig raskt, men båten står helt rolig midt i stryket.

Det er også mulig å gjennomføre ekstreme raftingturer, når vannstanden er passe, i det største kommersielt raftede stryket i Europa; Ismarfossen. En kaskade av vann, der man dropper 6 høydemeter på bare 100-meter.

Rafting i Numedalslågen i juni. Foto: Sven Erik Knoff

Ha det koselig

Rafting i villmarken er en fantastisk naturopplevelse, i skogen mellom åser og fjell, og gjennom dype raviner. Du kan drikke det friske vannet rett fra elva,

Temperaturen på vannet er grei for både barn og voksne, for elva renner ikke fra en isbre, slik det er med mange andre raftingelver. Fra basene er det bare en kort busstør frem til elva.

Det er mulig å begynne og å avslutte turen på flere steder. Dermed kan man gjøre turene passe lange, og tilpasse hver tur etter vannstanden og gjestene.

På Dagali Fjellpark finnes det kvalitetsutstyr (rene og nye våtdrakter) og god plass til å skifte, spise lunsj eller å ta en dusj. Guidene har alle har erfaring med store grupper, barn og voksne.

Rafting i Numedalslågen i juni. Foto: Sven Erik Knoff

Føl deg trygg

Den største fordelen med denne elva og landskapet er muligheten å planlegge turer etter vannstanden på daglig, og kunne velge morsomme og trygge stryk.

De profesjonelle guidene er trent for å gjennomføre både en trygg og en gøyal tur, sikkerhet kommer alltid først – men dette er jo pensum for alle raftingselskaper i Norge.

 

Rafting i Numedalslågen i juni. Foto: Sven Erik Knoff

Bo i koselige hytter på Geilolia Hyttetun

Lei hytte til familien eller vennegjengen i Vestlia på Geilo. Her finner du hytter med 3-5 soverom og plass til inntil 12 personer i hver.

Etter en aktiv dag ute er det herlig å nyte solnedgangen over Hallingskarvet fra egen veranda, eller kanskje myke opp såre muskler din private badstue?

Foto: Sven Erik Knoff

Slik bestiller du:

Velg datoer dere ønsker å bestille hytte i søkefeltet og bestill overnatting først.

Senere klikker du på linken «bestill rafting» og bestiller rafting når det passer best. Du får også tilsendt denne etter booking, slik at du har tid til å finne ut av hva som passer best.

Betingelser:
Hytteleie betales 14 dager før ankomst. Dette er også frist for avbestilling.
Rafting betales ved bestilling, men du kan fritt avbestille og få pengene igjen frem til 3 dager før datoen du har bestilt dersom planene endrer seg.

Foto: Sven Erik Knoff

Andre sommeraktiviteter

Utflukter fra Geilo

Utflukter fra Geilo

Fra fjell til fjord Har du tenkt på at du kan oppleve Flåmsbanen og Sognefjorden fra din base på Geilo? Ta sykkeltoget, som du også bruker om du skal sykle Rallarvegen, til Myrdal, så den spektakulære Flåmsbanen ned til Aurlandsfjorden. Kjør riksveg 7 over...

Juving

Juving

Juving vil si at man klatrer, rappellerer, hopper, sklir og svømmer – på alle måter tar seg ned et juv. Her får du garantert utfordret noen grenser!

Vandring på Geilo

Vandring på Geilo

Geilo ligger like ved to nasjonalparker; Hardangervidda nasjonalpark og Hallingskarvet nasjonalpark, og byr på flotte fjellturer i lettgått terreng. Gå en kort kveldstur ut fra hyttetunet eller legg ut på en spennende ekspedisjon i høyfjellet.

Hesteridning

Hesteridning

Fra hesteryggen opplever du fjellene på en ny måte. Mens hesten finner foten på fjellstien, kan du nyte utsikten og opplevelsen.

Høyt & Lavt – Geilo Sommerpark

Høyt & Lavt – Geilo Sommerpark

Rett bak Geilolia Hyttetun finner du Geilo Høydepark. Her kan du klatre i trær, slenge deg som Tarzan i tau, kaste deg ut i klatrenett og balansere høyt over bakken.

Geilo Zipline

Geilo Zipline

Geilo kan friste med en av Nord-Europas lengste zipliner. Fra toppan av stolheisen i Vestlia og helt ned til dalbunnen strekker den seg 1100 meter, helt til bunnen av alpinparken.

Rafting

Rafting

Rafting er en opplevelse som må prøves! Her får du utfordret deg selv til en superspennende elvetur med masse spenning og moro. Du vil kjenne sug i magen, få vannsprut i fjeset og garantert smile fra øre til øre, uansett hvilken raftingtur du legger ut på.

Prestholtstien – Sherpatrappen opp på Hallingskarvet

Prestholtstien – Sherpatrappen opp på Hallingskarvet

Prestholtstien er en trappesti laget for å gjøre det enkelt å komme seg til topp på Hallingskarvet og for å beskytte den sårbare naturen i nasjonalparken. Til tross for stor høydeforskjell gjør dette turen lett å gå og på toppen belønnes du med utsikt over hele Sør-Norge.