(+47)97971414 [email protected]

Rideturer

Fra hesteryggen opplever du fjellene på en ny måte. Mens hesten finner foten på fjellstien, kan du nyte utsikten og opplevelsen.

 

En kort tur fra Geilo sentrum gir deg hele veien opp til Hallingskarvet nasjonalpark. Her finner du vakker natur, raser fossefall, en imponerende utsikt mot Geilo og Ustedalsfjorden, og kanskje får du høre historien om høvdingene som bodde her i vikingtiden.

Erfarne instruktører gir god trening, og det er hester for både uerfarne og erfarne ryttere. Det finnes turer som passer for alle, enten du vil ha mye fart eller en rolig tur med fokus på naturopplevelsen. Velg mellom alt fra 1-timers tur og ridning for barn til dagsturer og flerdagsturer.

Å oppleve Hardangervidda-platået og de omkringliggende fjellområdene til hesteryggen gir deg en opplevelse du vil huske lenge.

 

Her kan du ri:

Sommeren 2021 kan du dra på ridetur med Geilo Hestesenter, Geilo Aktivitetssenter på Geilo eller Hallingskarvet Fjellgård i Sudndalen.

Geilo Aktivitessenter har 1 og 3-timers turer, Hallingskarvet Fjellgård tilbyr dagsturer på 6-8 timer, tre dagers turer og mulighet til å ta med egen hest.

 

Ta med godt fottøy, vindtette klær og hansker. Ridehjelmer får dere låne.

Geilo har også en ride og kjøreklubb som tilbyr kurs, arrangement og stevner. Les mer på deres nettside www.grkk.no.

La deg inspirere med videoer fra Geilo

Bestill ditt opphold på Geilo i dag

Gi ikke glipp av alt Geilo har å by på! Bestill ditt opphold på Geilolia nå.

Alle turtips fra Geilo

Skiturer, sykkelturer, fjellturer, småturer, utflukter og opplevelser du bør få med deg.

Vårski på Geilo

Vårski på Geilo

Selv om årets påske måtte tilbringes hjemme er det ikke for sent å oppleve fjellet på langrennski. I mai 2020 kjøres det løyper på Geilo minst til 17. mai, men det er mulig å gå på ski i høyfjellet til langt uti juni.

Flåmsbana og Flåm

Flåmsbana og Flåm

Den 20 kilometer lange togreisen tar deg fra høyfjellet ned til fjorden. Vilt og vakkert fjellandskap med snødekte topper, frodig natur, imponerende fossefall og fjellgårder som klamrer seg fast i fjellsidene er noen av ingrediensene.