(+47)97971414 [email protected]
Valentinsdag på Geilo bloggtittel

Våre beste tips til en romantisk Valentinsdag på Geilo

(eller en hvilken som helst annen vinterdag)

Om vinteren velger de fleste Geilo fordi de skal på ski. Enten du foretrekker alpint eller langrenn er det rikelig med løyper på velge mellom. Velger du Geilo for et romantisk opphold med din kjære vil du nok krydre oppholdet med noen unike opplevelser du kan finner her på fjellet.

 

Her er våre innsider-tips:

 

Hundekjøring

Kjør ditt eget hundespann med din kjære trygt plassert i sleden. Etter en stund bytter dere plass, slik at begge får prøve seg som hundekjørere. Før turen får dere selvsagt god opplæring og får bli kjent med hundene. Velg mellom kortere turer som en smakebit på hundekjøring eller lengre halv- og heldagsturer innover Hardangervidda.

Les mer om hundekjøring på Geilo hos Geilo Husky.

 

Kanefart med hest og slede 

Godt innpakket i varmende pledd kan du oppleve Geilo på en helt ny måte. Faklene på sleden kaster er varmt lys over dere, dombjellene klinger sin stemningsfylte sang og over dere lyser stjernene. 

Overrask din kjære med kanefart når dere skal ut og spise. Å bli kjørt til restauranten med hest og slede er fjellets svar på limousin og legger grunnlaget for en magisk kveld. 

Les mer om kanefart med Geilo Hestesenter hos Geilo 365.

 

Prøv et isbad 

Bad i bokstavelig talt iskaldt fjellvann gjennom et hull i isen. Et sjokk for kroppen og et skikkelig adrenalinkick. 

En lightversjon av ekte isbading er å leie en hytte med badstue og kaste seg ut i snøen for et snøbad, før man går inn i den varme badstua. 

Les mer om isbading med Vinternatt på Geilo.no

 

 

Bygg en snømann sammen 

Det er kanskje litt barnslig, men samtidig veldig morsomt. Bygg en snømann, en snødame, en snøfamilie eller hva med en snødrage eller en hund av snø?
Sjekk værmeldingen før du planlegger kunstverket, det er alltid masse snø på Geilo i midten av februar, men for gode forhold for snøskulpturer må det være ganske mildt.  

Trenger du inspirasjon bør du ta en titt på denne artikkelen: 106 People Who Have Mastered The Art Of Snow (Bored Panda)

snømann på geilolia hyttetun geilo

Gå på date

 Ta med din kjære på en av Geilos koselige restauranter.  Det er mye forskjellig å velge mellom, men for den virkelig romantiske opplevelser vil vi anbefale et besøk hos Frode Aga på Restaurant Hallingstuene. Restauranten består av gamle hus fra Hallingdal, bygget sammet til en restaurant med koselige sitteplasser i mange kriker og kroker. Hallingstuene serverer norske tradisjonsmat med gourmet-vri, basert på sesongens lokale råvarer. I kjelleren under Hallingstuene finner du Vinkjelleren, hvor dere kan prøvesmake noen av deres rikelige vinutvalg. 

Her kan du lese mer om Restaurant Hallingstuene og Vinkjelleren

snømann på geilolia hyttetun geilo

Slapp av foran peisen og nyt roen

 

Etter en dag fylt av aktiviteter er det godt å bare roe ned. Fyr opp i peisen og synk ned i sofaen. Finnes det noe bedre enn å stirre inn i flammene fra armkroken til sin kjære? Lytt til stillheten som bare forstyrres av peisbålets knitring, slapp av og kjenn hvordan roen senker seg i kroppen.

 

 

 

snømann på geilolia hyttetun geilo

Bestill ditt opphold på Geilo i dag

Gå ikke glipp av alt Geilo har å by på!

Bestill ditt opphold på Geilolia nå.