(+47)97971414 [email protected]

Sykkelweekend på Geilo i høst

Reis på venninnetur med turtøy, sykkel, godt humør og turglede! Kjenn på følelsen av et avbrekk fra hverdagen, gjør noe med de beste venninnene. Le, skravle, tren og ha det gøy!

Venninnehelg med sykkel på Geilo

Ta turen til Geilo og bo på Geilolia Hyttetun, hvor dere kan starte flere av sykkelturene rett utenfor hyttedøra. Hyttetunet ligger i Vestlia nær Geilo Sommerpark med nærhet til flere flotte sykkelturer.

Sykling på Geilo

Geilo er kjent for sine gode sykkelmuligheter og har satset mye på å utvide sykkeltilbudet de siste årene. Her kan du sykle på fjellveier og fine sykkelstier, på flytsti og pumptrack. Og en liten togtur unna finner du Rallarveien, som flere ganger er kåret til verdens vakreste sykkeltur og lett kan kombineres med et opphold på Geilo.

Sykler kan dere ta med eller leie i skisenteret som er hyttetunets nærmeste nabo

Våre tips til Geilos beste sykkelturer finner du litt lenger ned på siden.

Book gjerne en guidet sykkeltur eler kurs med Geilo Aktiv. Her kan dere velge alt fra guidet nybegynnertur til heftige turer i krevende terreng for erfarne stisyklister.

Sjekk mulighetene hos Geilo Aktiv/Geilo 365

Mat og drikke, catering og restauranter

Til ei venninnehelg hører også god mat og drikke. Maten kan dere lage sammen på hytta eller ta turen ut en kveld og nyte god mat og drikke på en av Geilos fristende restauranter.  

Hyttene har i utgangspunktet selvhusholdning, men vil dere gjøre det enkelt kan dere bestille både dagligvarer og catering direkte fra Spar på Geilo. De kan levere maten direkte på hytta, så dere slipper å bruke tid på å handle inn.

Vi tipser dere gjerne om gode restauranter og cateringtilbud på Geilo.

 

Skjem deg bort med SPA og badstue
De fleste av våre hytter har badstue, der man kan slappe og pleie slitne muskler etter en aktiv dag utendørs.

En spabehandling er heller ikke feil på venninneturen. Det er kun minutter å spasere fra Hyttetunet til Vestlia Resort, som byr på en av Norges beste spa opplevelser.  

Gi oss dine ønsker, så fikser vi det meste!

 

Sykkeltilbud

I perioden 14. august til 18. oktober får du nå 20 % rabatt på opphold på våre hytter. Bruk rabattkoden «Sykkelhelg2020» for å få frem prisen. 

 

Har du spørsmål eller vil du ha tips til helgen så kontakt oss gjerne på 97 97 14 14 eller [email protected]

  Velkommen til høst og gylne øyeblikk med gode venner på Geilo!

  Sykkeltilbud

  I perioden 14. august til 18. oktober får du nå 20 % rabatt på opphold på våre hytter. Bruk rabattkoden «Sykkelhelg2020» for å få frem prisen. 

  Foto: Birgit Haugen
  Foto: Birgit Haugen
  Foto: Birgit Haugen
  Foto: Emile Holba

  Sykkel-turtips på Geilo

   

  Alle turtips fra Geilo

  Skiturer, sykkelturer, fjellturer, småturer, utflukter og opplevelser du bør få med deg.

  Flåmsbana og Flåm

  Flåmsbana og Flåm

  Den 20 kilometer lange togreisen tar deg fra høyfjellet ned til fjorden. Vilt og vakkert fjellandskap med snødekte topper, frodig natur, imponerende fossefall og fjellgårder som klamrer seg fast i fjellsidene er noen av ingrediensene.