(+47)97971414 [email protected]

Har du lyst til å vinne et helgeopphold på LEGO hytta til Geilolia Hyttetun? Hytta ligger helt inntil Geilo Skisenter i Vestlia og har plass til 10 personer. Her kan dere kose dere med et eget byggerom fullt av LEGO, massevis av LEGO-effekter og interiøret er selvsagt i passende stil. Slapp av i badstua etter en aktiv dag i friluft og kos dere foran peisen med popcorn fra egen popcornmaskin.

Det eneste du trenger å gjøre for å være med i konkurransen er å like og kommentere dette innlegget på Facebook. Lik gjerne vår Facebookside dersom du liker denne konkurransen og vil følge med på hva som skjer på Geilolia Hyttetun. Vi trekker en heldig vinner på selveste julaften.

Ble du litt nysgjerrig? Les mer om LEGO hytta her.

Del gjerne konkurransen med vennene dine!

Konkurransen er på ingen måte sponset, administrert eller knyttet til Facebook. Vinneren trekkes blant alle deltakerne 24.12.2017 og kan benyttes i hele 2018, forutsatt at LEGO hytta er ledig i det aktuelle tidsrommet. Dersom vinneren er under 23 år må en person over 23 år gjøres ansvarlig og være med på turen når premien benyttes.

Pin It on Pinterest

Share This