+47 97 97 14 14 post@geilolia.no
Her kommer litt praktisk informasjon om oppholdet du har bestilt på Geilolia Hyttetun.

Topp-bilde Geilolia Hyttetun sommer

 

Velkommen til Geilolia Hyttetun!

Takk for din bestilling på Geilolia Hyttetun. Her kommer viktig informasjon om din bestilling.

Ankomst og avreise

Du får en egen mail med nærmere info om nøkkelutlevering og innsjekk dagen før ankomst. Vi bruker et nøkkelsafesystem der du får tilgang til nøkkelen via en link på sms/epost.

Har du bestilt direkte hos Geilolia er innsjekk fra kl 16.00. Dette gjelder deg som har bestilt på www.geilolia.no eller via telefon/epost direkte hos oss.

Har du bestilt gjennom en tredjepartskanal er innsjekk fra kl 18:00. Dette gjelder bestillinger via Booking.com, Expedia, Hotels.com og andre bookingkanaler.

Ønsker du å snakke med oss om din booking kan du gjerne ringe oss på (+47) 97 97 14 14 eller ta kontakt på post@geilolia.no

Digital Guidebok

I vår digitale guidebok finner du det meste du kan tenkes å lure på om hyttene og Geilo. Innsjekk, utsjekk, WIFI-passord, praktiske tips om hyttene, aktiviteter og restauranter på Geilo – alt er der.

Du kan enkelt laste ned guideboken til din telefon, da kan den også brukes uten internett – du trenger ingen app.

Guideboken finner du på: bit.ly/geiloguide

Inkludert i prisen

Sengetøy, håndklær og sluttvask er inkludert i prisen, men det forventes at gjesten rydder etter seg før avreise. Dette innebærer at gjesten vasker av søl på overflater, tar oppvask og fjerner søppel og tomgods fra boenheten.

Dersom gjesten etterlater enheten så skitten/rotete at renholdspersonalet må bruke ekstra tid på å sette den i stand tilkommer et ekstra gebyr på min. kr 1500.

 

Regler

Vår minimumsalder er 23 år. Du må kunne vise frem legitimasjon når du sjekker inn. Yngre gjester kan sjekke inn som en del av en familie.

Vi er et familievennlig overnattigssted det skal være rolig mellom kl 23.00 og kl 07.00. Ved melding om festbråk og støy har vi avtale om at vaktselskap rykker ut. Kostnaden for dette vil belastes de som er ansvarlige for bråket.

Alle våre vilkår finner du på www.geilolia.no/informasjon/vilkar

Finn veien

Adresse:
Geilolia Hyttetun
Solstadvegen 2
N-3580 Geilo, Norge

Link til kart og veiforklaring i Google maps: bit.ly/geilolia

Kontakt oss

Kontakt oss gjerne om du har spørsmål angående oppholdet.

Telefonnummeret vårt er +47 97 97 14 14
Epost: post@geilolia.no

Vi ønsker deg hjertelig velkommen til Geilo! 

Hilsen oss i Geilolia