+47 97 97 14 14 post@geilolia.no

Om Geilolia AS

Book opphold

Historien til Geilolia

Geilolia-selskapene har drevet turisme og utvikling av eiendom og aktivitetstilbud på Geilo siden 1980 tallet. Da gikk Geilolias eiere, familien Lorentzen inn som eiere i det som den gang het Vestlia Skisenter. Utviklingen av et moderne skisenter på Geilo startet. Vi satte igang snøanlegg i 1980 og var først i Norge med snøanlegg. Det har siden vært en kontinuerlig utviking av løyper, servicetilbud som bespisning og barnehage, sommerpark og terrengpark. Våren 2017 ble skisenteret solgt til nye eiere.

Nyere tider

På midten av 1990 tallet startet byggingen av Geilolia Hyttetun, som er blant Geilos mest attraktive overnattingstilbud. Geilolia Hyttetun er 37 hytter i god norsk kvalitet i ski in beliggenhet til skisenter. På 2000 tallet ble Geilolia Ferieleiligheter en del av selskapets satsing på Geilo. Leilighetsanlegget med tilhørende tomt for videre utvikling av 100 nye leiligheter, har en sentral beliggenhet ved Geilo sentrum.

Geilolia-selskapene har i dag over 300 senger for utleie til turister året rundt. Parallelt med driften av Hyttetunet utvikles og bygges det leiligheter på eiendommen i sentrum og hytter med ski – inn beliggenhet i Geilolia Hyttetun.

Geilolia-selskapene er stolte av å ha virksomhet og drive utvikling på Geilo, en av Norges mest besøkte fjelldestinasjoner. Våre hytter og ferieleiligheter som er i utleie, har godt besøk av turister fra inn -og utland. Naturen på Geilo gir de beste mulighetene for friluftsliv og gode dager ute.

Velkommen til Geilo, året rundt!

Book opphold i dag

Book herKontakt oss