+47 97 97 14 14 post@geilolia.no

Sokkelleilighet

Nybygd kjellerleilighet i lys og moderne stil rett ved Vestlia Skisenter
Bestill sokkelleiligheten herSjekk ut 360-visning

Sokkelleilighet på Hyttetunet

På hyttetunet har vi en sokkelleilighet som passer for en liten familie. Leiligheten har to soverom et med dobbeltseng og et med køyeseng.

Leiligheten har åpen stue og kjøkkenløsning med sofagruppe, spisebord og velutstyrt kjøkken. På kjøkkenet er det kjøleskap kombinert med fryser, komfyr med stekeovn, kaffetrakter, vannkoker og oppvaskmaskin. I stua er det TV med kanaler. 

Sokkelleiligheten passer perfekt om man også leier hytten, Superior 10-sengs, og en del av familien ønsker å bo for seg selv.

Ta med kjæledyret på ferien. Det er tillatt med kjæledyr i alle våre hytter og leiligheter på Geilolia Hyttetun. Det kommer på et tillegg på kr. 300,- per kjæledyr. Gi beskjed ved bestilling dersom man vil ha med kjæledyr eller har allergi.

Romfordeling

Soverom 1: 1 Dobbeltseng

Soverom 2: 1 Køyeseng

Alle sengene har dyne og pute

Fasiliteter

1 bad

Åpen stue/kjøkkenløsning med kjøleskap

Parkeringsplass rett utenfor

45 m2

Dette er inkludert

Sengetøy og håndkle

Utvask

1 sekk med ved

WiFi

Strøm

Hytter og leiligheter med aktiviteter rett utenfor døra

Når du bor på Geilolia Hyttetun har du aktivitetene rett utenfor døra – året rundt! Her finnes noe for alle, enten du ønsker en rolig ferie i fin natur eller fartsfylte opplevelser med pumpende adrenalin.

Begi deg ut på rafting i Numedalslågen, gå til toppen av Prestholtskarvet eller prøv isbading i Ustedalsfjorden. Det er mange muligheter for å la snøen sprute fra skiene nedover fjellet, utforske nye stier med terrengsykkel og vandre i fjellet på let etter gamle støler. 

Jente viser tommel opp i klatrepark, familie smiler i bakgrunnen. Foto

Opplev leiligheten før ankomst

Få et inntrykk av hva du bestiller før du bestiller!

Sjekk ut våre 360-visning av hyttene og leilighetene. Klikk deg gjennom alle rom og etasjer for å se hvordan romfordeling er og få inspirasjon til ditt neste opphold.

Obs! Hyttene og leilighetene kan avvike fra det du ser her. Planløsningen er lik, men det kan være forskjellig interiør. 

Bestill ditt neste opphold!

Sjekk pris og bestill her