+47 97 97 14 14 post@geilolia.no

Aktiviteter på Geilo hele året

Aktiviteter i området

I Hallingdal, midt mellom øst og vest ligger Geilo med sin praktfulle natur. Fjellandsbyen har masse å tilby hele året. Med inngang til to nasjonalparker, topprangerte skianlegg, sjarmerende nisjebutikker, gode spisesteder og mange aktiviteter har bygda noe å by på for alle. Uansett om du ønsker stille og rolige dager ute i det fri eller action- og adrenalinfylte aktiviteter.

Du kommer deg enkelt til Geilo med Bergensbanen, som er kåret til en av verdens vakreste togreiser. Du kan også komme med buss eller bil fra begge kanter av landet. Bygda er kanskje aller mest kjent for sine skianlegg og hundrevis av kilometer med langrennsløyper, men destinasjonen tilbyr også en rekke aktiviteter resten av året.

Opplev naturen på bena, fra sykkelsete eller på ski. Prøv fiskelykken i de mange fjellvannene, gå på fossefall-jakt, ta med familien i klatreparken, kjenn sug i magen med juving, lær deg nye triks i en av de flotte skianleggene og fyk nedover fjellet så pudderet spruter. Geilo er et populært turistmål, og ikke uten grunn! Fra Geilolia sine hytter og leiligheter har du kort vei til alt det beste bygda har å by på. Opplev et mangfold av aktiviteter, restauranter, shopping, spa, velvære og noe av den flotteste naturen vi har i Norge. Her er det noe for alle, året rundt.

Velkommen til Geilo!

 

Vinter

Geilo, den ultimate vinterdestinasjonen, lokker med alpin glede og langrennseventyr. Men vi har mer å by på enn som så! Dykk ned i den iskalde Ustedalsfjorden, styr ditt eget hundespann gjennom snødekte landskap, eller sus ned Dagalis 1850 meter lange akebakke.

Geilo utfordrer deg til å utforske vinterens magi på unike måter. Ta sjansen, skap minner og omfavne den blendende skjønnheten som venter på deg.

Vår

Opplev våren på Geilo, med både pudder- og slushføre, varmende påskesol, de første fjellturene når snøen smelter og actionfylte aktiviteter. Dette er noen av de beste opplevelsene på geilo om våren.

Sommer

Geilo er mer enn bare en vinterdrøm. Når snøen smelter, vekkes fjellet til live igjen med unike opplevelser. La Geilo være ditt fristed for avslapning og indre ro, eller grip sjansen til å utforske spennende nye aktiviteter. Her inviterer naturen til nye eventyr,  og du skaper minner som varer livet ut.

Høst

Opplev den magiske høsten på Geilo. Nyt det fargerike landskapet og begi deg ut på nye aktiviteter – alt fra fiske og sopptur i skogen til hundekjøring, nasjonalparktur og rafting. Her finnes det noe for den eventyrlystne og den som ønsker å nyte roen fjellet gir.

Bestill ditt neste opphold!

Sjekk pris og bestill her