+47 97 97 14 14 post@geilolia.no

Standard 6-sengshytter

Våre standard 6-sengshytter har 3 soverom, fordelt på to etasjer.

Bestill hytte herSjekk ut 360-visningen

6- sengs hytte på Hyttetunet

I våre koselige standard 6-sengshytter er det 3 soverom og 1 bad. Hyttene er dobbelthytte som er perfekte for de som ønsker en mindre enhet eller for to familier som ønsker å reise sammen, men og ønsker privat liv. 

Hytten har åpen stue og kjøkkenløsning med peis, sofagruppe, spisebord og velutstyrt kjøkken. På kjøkkenet er det kjøleskap kombinert med fryser, komfyr med stekeovn, kaffetrakter, vannkoker og oppvaskmaskin. I stua er det TV med kanaler. Ute på terrassen er det utemøbler, det er også mulig å låne kullgrill. Inne på badet er det badstue – perfekt etter en lang dag på ski. Det finnes en ekstra seng i 2.etg i gangen om man bli en ekstra person.

Våre standard hytter er bygget rundt sein 90-tallet og 6-sengshyttene har den gode gammeldagse norske standarden. Med den tradisjonelle hyttesofa, furu vegger og rød/blå interiør skaper det en god og lun atmosfære i hytta. Fyr i peisen og telysene, server kakao og finn fram brettspillet for å komplimenter atmosfæren helt. 

Ta med kjæledyret på hytteturen. Det er tillatt med kjæledyr i alle våre hytter på Geilolia Hyttetun. Det kommer på et tillegg på kr. 300,- per kjæledyr. Gi beskjed ved bestilling dersom man vil ha med kjæledyr eller har allergi.

Romfordeling

Soverom 1: 1 Dobbeltseng

Soverom 2: 2 Enkeltsenger

Soverom 3: 2 Enkeltsenger

Alle sengene har dyne og pute

Fasiliteter

1 bad med badstue

Åpen stue/kjøkkenløsning med kjøleskap

Skibod

Terrasse med utemøbler

Parkeringsplass rett utenfor

75 m2

Dette er inkludert

Sengetøy og håndkle

Utvask

1 sekk med ved

WiFi

Strøm

Hytter med aktiviteter rett utenfor døra

Når du bor på Geilolia Hyttetun har du aktivitetene rett utenfor døra – året rundt! Her finnes noe for alle, enten du ønsker en rolig ferie i fin natur eller fartsfylte opplevelser med pumpende adrenalin.

Begi deg ut på rafting i Numedalslågen, gå til toppen av Prestholtskarvet eller prøv isbading i Ustedalsfjorden. Det er mange muligheter for å la snøen sprute fra skiene nedover fjellet, utforske nye stier med terrengsykkel og vandre i fjellet på let etter gamle støler. 

Jente viser tommel opp i klatrepark, familie smiler i bakgrunnen. Foto

Opplev hytta før ankomst

Få et inntrykk av hva du bestiller før du bestiller!

Sjekk ut våre 360-visning av hyttene og leilighetene. Klikk deg gjennom alle rom og etasjer for å se hvordan romfordeling er og få inspirasjon til ditt neste opphold.

Obs! Hyttene og leilighetene kan avvike fra det du ser her. Planløsningen er lik, men det kan være forskjellig interiør. 

Bestill ditt neste opphold!

Sjekk pris og bestill her