(+47)97971414 [email protected]

Vårski på Geilo

Alle foto: Birgit Haugen

Selv om årets påske måtte tilbringes hjemme er det ikke for sent å oppleve fjellet på langrennski. I mai 2020 kjøres det løyper på Geilo minst til 17. mai, men det er mulig å gå på ski i høyfjellet til langt uti juni.

 

Våren byr på noen av de aller fineste skiturene fjellet kan by på. Når det forlengst er blitt grønt i lavlandet ligger snøen fremdeles meterhøy i høyfjellet. 

 

Naturen våkner til liv etter vinterdvalen, sola varmer og tiuren spiller på myrene. Ved en lysning står en rådyrfamilie og beiter på gress som stikker frem. Tranenes rop minner oss på at våren er her for alvor, og foran deg ligger fjellet – uendelig, hvitt og vakkert.

 

De fleste avslutter skisensongen rundt påske, men vi som bor på fjellet vet at det er nå du kan ta de beste turene og ha fjellet for deg selv.

 

Oversikt over oppkjørte skiløyper finner du på www.skisporet.no

 

Snøforholdene varierer fra år til år, men i 2020 er det pr 15. mai masse snø igjen i fjellet og man kan gå på ski stort sett over alt som er ca 1000 meter over havet eller mer.

 

Husk solbriller og solkrem og ta med klær så du kan kle på deg og av deg etter behov.

 

 

Bestill ditt opphold på Geilo i dag

Gi ikke glipp av alt Geilo har å by på! Bestill ditt opphold på Geilolia nå.

Alle turtips fra Geilo

Skiturer, sykkelturer, fjellturer, småturer, utflukter og opplevelser du bør få med deg.

Flåmsbana og Flåm

Flåmsbana og Flåm

Den 20 kilometer lange togreisen tar deg fra høyfjellet ned til fjorden. Vilt og vakkert fjellandskap med snødekte topper, frodig natur, imponerende fossefall og fjellgårder som klamrer seg fast i fjellsidene er noen av ingrediensene.