+47 97 97 14 14 post@geilolia.no

Vinter på Geilo

Vinteraktiviteter med- og uten ski på beina

Opplev magiske Geilo om vinteren. Kombiner forfriskende aktiviteter om dagen og hyttekos om kvelden.

Geilo er en klassisk vinterdestinasjon med alpinbakker og milevis med langrennsspor, men i tillegg har Geilo å tilby en haug med vinteraktiviteter! Frister et isbad i Ustedalsfjorden? Hva med hundekjøring med hele familien? Eller aking lags den 1850m lange akebakken i Dagali? Det er flere måter å oppleve vinteren på.

Fatbike

Oppdag vinterens magi med fatbike!

Den ultimate utfordringen for de kalde månedene! Med brede dekk og robust design gir fatbiken deg friheten til å erobre snødekte stier og islagte veier. Hopp på sykkelen, utforsk vinterlandskapet, og skap minner som varmer lenge etter at snøen har smeltet.

Les mer om fatbike her

Alpint

Ta skigleden til nye høyder!

Med bølgende fjellsider, puddersnø i verdensklasse og varierte løyper for alle ferdighetsnivåer, er Geilo stedet der vinterdrømmer blir virkelighet. Kjenn adrenalinet pumpe mens du suser nedover perfekt preparerte bakker, omfavnet av majestetiske fjell og gnistrende snø. Grip sjansen til å skape uforglemmelige øyeblikk i et vinterlandskap som tar pusten fra deg.

Les mer om alpint her

Skarverennet

Når våren kaller, venter Skarverennet!

Det perfekte eventyret for skientusiaster! Kjenn solens varme stråler mens du krysser majestetiske fjell og skjærer gjennom nypreparerte løyper. Skarverennet er ikke bare et skirenn, det er en reise gjennom naturens egen fest – et vårbilde av fantastiske landskap og glitrende snø. Bli med på dette legendariske skirennet og opplev våren på sitt vakreste. Grip skiene, utfordre deg selv og skap minner for livet.

Les mer om Skarverennet her

Snøscooter

Kick start eventyrlysten!

Skap minner for livet med en spennende kombinasjon av snøscooter og snørafting – perfekt for teambuilding. Eller dra på en rolig snøscootersafari i skogen i Dagali. Perfekt for alle aldre, selv de minste kan delta.  Ønsker du mer fart, kan du teste ut banekjøring. Gi deg selv en dose adrenalinkick og la snøscootereventyret begynne!

Les mer om snøscooter her

Trugetur

Mer enn bare en aktivitet – det er en invitasjon til å omfavne vinterens magi!

Spenn på deg trugene, føl den knirkende snøen under føttene, og begi deg ut på en opplevelse innover fjellet. Pakk sekken med deilige godsaker, forbered deg på å bli omfavnet av naturen, og la hvert skritt være et øyeblikk av ren glede.

Utforsk det uberørte landskapet, føl naturens pulsslag, og skap minner som lyser opp vinteren.

Les mer om trugetur her

Hundekjøring

Hundesledekjøring i Geilo – Unik vintermagi

Opplev Geilos vinterlandskap på en helt spesiell måte. Med ivrige og glade huskyer, kan du enten styre selv, eller sitte i sleden mens du nyter vinteridyllen.

Hundekjøring er en fantastisk familieaktivitet, med erfarne guider som tar vare på deg hele veien.  Her vil du skape varige minner mens du leder ditt eget hundespann gjennom Geilos fortryllende vinterlandskap.

Les mer om hundekjøring her

Langrenn

Langrennsparadiset venter – Skap dine egne vinterminner!

Dykk inn i langrennsparadiset Geilo og la skisporet bli din portal til vinterens magi! Med Geilolia som base har du enkel tilgang til det omfattende løypenettet på hele Geilo.

Utforsk fjellet og avslutt dagen med en velfortjent vaffel på en av de sjarmerende fjellkafeene. 

Les mer om langrennstilbudet her

Aking

Aking er ren glede og spenning!

I Dagali venter Norges lengste heisbaserte akebakke på hele 1850 meter med adrenalinkick.

Ta heisen opp, og sett utfor i en fartsfylt konkurranse med familien. Aldersgrense er 12 år, så ta med deg godt humør og opplev timesvis med vintermoro!

Les mer om aking her

Book opphold i dag

Få vintermagien her