(+47)97971414 [email protected]

Geilo Zip-Line

Geilo kan friste med en av Nord-Europas lengste zipliner. Fra toppan av stolheisen i Vestlia og helt ned til dalbunnen strekker den seg 1100 meter, helt til bunnen av alpinparken.

 

Du tar stolheisen opp og kan nyte utsikten og kanskje se andre som kjører ziplinen nedover før deg. Det er ikke fritt for at sommerfuglene dukker opp i magen allerede her.

 

På toppen festes du trygt i vaieren og får instrukser for turen nedover, før du setter utfor. På det høyeste er du 35 meter over bakken, noe som garantert gir sug i magen. Turen begynner rolig med utstikt mot Ustedalen, Hallingskarvet og Hallingdal. Så kommer du over kanten og hastigheten øker nedover dalsiden.

 

Tretoppene suser forbi under deg mens du suser frem over alpinsenteret. Har du et snev av høydeskrekk får du utfordret deg selv til fulle med en tur i ziplinen på Geilo.

 

Nede i bunnen bremses farten før du stopper helt og blir koblet løs fra sikkerhetssele og vaier. Avslutt gjerne med lunsj eller herlige kanelboller på Vestlia Resort som ligger ved basestasjonen.

 

Turen kan tas alene eller som tandem, populært blant familier.

 

Barn kan kjøre fra de er 5 år (25 kg).

 

Les mer og sjekk åpningstider og priser hos SkiGeilo.

 

Tips til turen

1. Bestill på nett

Bestiller du turen i forkant får du rabatt og du er sikker på å få tidsrommet du ønsker. Bestill HER

2. Du trenger

Vindtett eller varm jakke, det kan bli kald i heisen og på turen ned

3. Kombiner med høydeparken

Geilo Høydepark ligger på samme sted som du starter zipline-opplevelsen. Kombinér gjerne de to opplevelsene for en morsom aktivitetesdag.

 

Se videoer fra Geilo zipline

Bestill ditt opphold på Geilo i dag

Gi ikke glipp av alt Geilo har å by på! Bestill ditt opphold på Geilolia nå.

Alle turtips fra Geilo

Skiturer, sykkelturer, fjellturer, småturer, utflukter og opplevelser du bør få med deg.

Vårski på Geilo

Vårski på Geilo

Selv om årets påske måtte tilbringes hjemme er det ikke for sent å oppleve fjellet på langrennski. I mai 2020 kjøres det løyper på Geilo minst til 17. mai, men det er mulig å gå på ski i høyfjellet til langt uti juni.

Flåmsbana og Flåm

Flåmsbana og Flåm

Den 20 kilometer lange togreisen tar deg fra høyfjellet ned til fjorden. Vilt og vakkert fjellandskap med snødekte topper, frodig natur, imponerende fossefall og fjellgårder som klamrer seg fast i fjellsidene er noen av ingrediensene.