(+47)97971414 [email protected]

Sykkelturer på Geilo

– Våre beste turtips

På og rundt Geilo ligger fjellveiene, som innbyr til fine sykkelopplevelser. Våre turtips til deg er en fin variasjon av sykling i sentrumsnær natur med Ustedalsfjorden og i vakker høyfjellsnatur både med Hardangervidda og Hallingskarvet på menyen.

Du kan starte alle turene ved å sette deg på sykkelen på Geilolia Hyttetun.

Skal du ta turen på Rallarvegen, som kanskje er en av verdens vakreste sykkelturer, sykler du til stasjonen og får litt hjelp av toget på veien.

På fjellveiene kan du også gjerne bruke el- sykkel.

God sykkeltur! 

Foto: Emile Holba

Sommeraktiviteter på Geilo

Geilo byr på avslappende naturopplevelser eller pirrende adrenalinkick – alt etter hva du ønsker. Se våre tips til aktiviteter på Geilo for vår, sommer og høst.

Foto: Anne-Kristin Aasberg/Geilolia AS

Utflukter fra Geilo

Ta turen fra fjell til fjord, opplev Vøringsfossen fra den nye utsiktsplatformen, besøk naturparkene Langedrag og Bjørneparken eller reis med Flåmsbana.

Foto: Anne-Kristin Aasberg/Geilolia AS

Utflukter fra Geilo

Våre turtips til deg er en fin variasjon av sykling i sentrumsnær natur med Ustedalsfjorden og i vakker høyfjellsnatur både med Hardangervidda og Hallingskarvet på menyen.

Alle turtips fra Geilo

Skiturer, sykkelturer, fjellturer, småturer, utflukter og opplevelser du bør få med deg.

Vårski på Geilo

Vårski på Geilo

Selv om årets påske måtte tilbringes hjemme er det ikke for sent å oppleve fjellet på langrennski. I mai 2020 kjøres det løyper på Geilo minst til 17. mai, men det er mulig å gå på ski i høyfjellet til langt uti juni.

Flåmsbana og Flåm

Flåmsbana og Flåm

Den 20 kilometer lange togreisen tar deg fra høyfjellet ned til fjorden. Vilt og vakkert fjellandskap med snødekte topper, frodig natur, imponerende fossefall og fjellgårder som klamrer seg fast i fjellsidene er noen av ingrediensene.